Jumaat, 2 September 2011

JIN TANGKAP USTAZ HAFIZ TERUK KENA BELASAH

JIN TANGKAP USTAZ HAFIZ PARAH KENA MEMBELASAH JIN BALAS DENDAM TERSANGAT MARAH PADA ALIM ULAMAK.USTAZ HAFIZ. PUSAT RAWATAN ISLAM KERANA MENYEKSA MENDERA 15.JIN KAWAN MEREKA  .ADA DIANTARA KAWAN MEREKA DITANGKAP DIMASUK KAN KEDALAM BOTOL.DICAMPAK KELAUT.MAKA RAMAI TIDAK TERKIRA BANYAK NYA.JIN MENYERANG PUSAT RAWATAN ISLAM UNTUK MEMBALAS DENDAM.
BANYAK LAH  USTAZ HAFIZ YANG TERCEDERA PARAH.KERANA DITIMPA OLIH PERASAAN YANG SANGAT BERAT SYOK SENDIRI.MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI.ADA YANG TEROMA BINGUNG. ROSAK HATI.OTAK. ADA YANG BUTA MATA HATI.SEJAK KENA BELASAH DENGAN JIN SAMPAI SEKARANG MEREKA MEMBISU.MERASIA KAN KEKALAHAN MEREKA BERLAWAN DENGAN JIN.

TIDAK SAPERTI DULU LANTANG MEMBERI TAHU KEJAYAAN MEREKA MENYEKSA JIN MENAGKAP JIN DIMASUKAN KEDALAM BOTOL. MEREKA MENYANGKA ILMU YANG ADA PADA MEREKA BERKELULUSAN DARI MESIR SUDAH LENGKAP CUKUP HEBAT. BOLIH MENEWASKAN JIN BOLIH NAMPAK JIN BOLIH TANGKAP JIN.

KUNUN CARA RAWATAN MEREKA YANG BERDASAR AL-QURAN DAN HADIS.TETAPI TERBALIK JIN YANG BERJAYA MENEWAS KAN MEREKA.SUDAH TENTU  JIN IBLIS SYAITAN TERLALU SANGAT GUMBIRA  DIATAS KEJAYAAN MEREKA.MEMBELASAH MEMPERMAIN MENGEJIK MEMPERBODOH ALIM ULAMAK USTAZ HAFIZ PUSAT RAWAN ISLAM.ADA YANG TEROMA.

JIN SEBULAT SUARA DENGAN RASMI MENTABAL KAN USTAZ HAFIZ DARI PUSAT RAWATAN ISLAM MENJADI PELAKUN SANDIWARA TERBAIK TIAP TIAP TAHUN BERTURUT TURUT .KERANA BERJAYA MENEWAS KAN LAKUNAN BOMOH.YANG KURANG MENJADI.KURANG DAPAT SAMBUTAN. DARI ORANG RAMAI .JIN LEBIH SUKA KAN LAKUNAN SANDIWARA USTAZ HAFI.

JIN TERLALU GELI HATI MELIHAT TELATAH USTAZ HAFIZ MENIPU DIRI SENDIRI MENIPU ORANG LAIN UNTUK SYOK SENDIRI.   MEREKA SANGGUP MENYALAH GUNA KEBIJAKAN ILMU MEREKA DALAM BIDANG AGAMA.SANGGUP  MEMPERALAT KUNUN RAWAT MEREKA BERDASAR KAN AL-OURAN DAN HADIS.

TIDAK ADA PUN DALAM AL-QURAN DAN HADIS.ADA MENYEBUT .SAPERTI RAWATAN MEREKA LAKU KAN.SABENAR NYA RAWATAN MEREKA BERDASAR KAN HADIS  JIN .CARA RAWATAN  MEREKA 2X5 DENGAN BOMOH, MERAWAT PESAKIT DENGAN  DENGAN CARA MEMICIT KAKI DAN TANGAN.BADAN PESAKIT DIPUKUL DENGAN KAYAU. KUNUN KATA MEREKA  MENYEKSA JIN SUPAYA KELUAR DARIPADA BADAN PESAKIT.

JIKA PESAKIT MENJERIT KESAKITAN LAGI KUAT JARI KAKI TANGAN DIPICIT.BADAN LAGI KUAT DIPUKUL DENGAN KAYU.JIKA HANYA  BEGITU SAHAJA CARA NYA.SIAPA PUN BOLIH BUAT.TIDAK SEMISTI NYA DIA USTAZ HAFIZ.KUNUN KATA USTAZ YANG NEJERIT KESAKITAN JIN .KERANA POWER AYAT SUCI AL-QURAN YANG MEREKA BACA MENYEBAB JIN MENJERIT KESAKITAN. YANG SEBENAR SAKIT ORANG BUKAN JIN.CARA RAWAT USTAZ  DENGAN BOMOH 2X5 .HANYA YANG BERBEZA USTAZ MEMBACA AYAT SUCI AL-QURAN.BOMOH JAMPI SERAPAH.

OLIH KERANA DIA MERASA KAN ILMU YANG ADA PADA NYA SUDAH CUKUP TINGGI  KERANA DIA BERKELULUSAN MESIR.MERASA DIRI CUKUP  HEBAT SAHINGGA KAN KUNUN MEREKA BOLIH NAMPAK JIN. BOLIH TANGKAP JIN DIMASUK KAN KEDALAM BOTOL.WALAU SETINGGI LANGIT SEKALI PUN ILMU SASEORNG.JIN IBLIS HANTU SYAITAN TETAP TIDAK BOLIH NAMPAK. ADA JUGA MANUSIA BOLIH  NAMPAK JIKA ALLAH MENGIZIN KAN.TIDAK  SEMISTI NYA.ALIM ULAMAK USTAZ HAFIZ PUSAT RAWATAN ISLAM.

SUDAH TENTU MEREKA BERTITIL ALIM ULAMAK.USTAZ HAFIZ. TAHU MANA MANA AYAT AYAT SUCI AL-QURAN  YANG AMAT DITAKUTI BOLIH MEMBINASA JIN IBLIS HANTU SYAITAN.MEREKA JUGA TAHU MANA AYAT  SUCI YANG BOLIH JADI PERISAI BENTENG DIRI DAN RUMAH. JUGA PUSAT RAWATAN ISLAM MEREKA. SUPAYA JIN TIDAK BOLIH MASUK KATEMPAT  PUSAT RAWATAN ISLAM MEREKA.

JIKA BETUL AYAT SUCI YANG MEREKA BACA ADA POWER.SAPERTI KATA MEREKA. KENAPA JIN BOLIH MASUK KATEMPAT RAWATAN MEREKA.BERANI PULA BERLAWAN DENGAN MEREKA.TIDAK PUAS DENGAN SEKALI BERLAWAN JIN AKAN DATANG BERULANG ULANG BERKALI KALI KERANA SERONOK NYA JIN MEMPER MAIN MAIN KAN USTAZ HAFIZ.SEDIKIT JIN  TIDAK HAIRAN DENGAN MEREKA.

JIKA BETUL SESAORNG ITU ILMU NYA ADA POWER.KERANA ALLAH BERI KELEBIHAN PADA NYA.CARA  MERAWAT DIA TIDAK PERLU MEMICIT JARI KAKI.JARI TANGAN.BADAN TIDAK DIPUKUL DENGAN KAYU. SAMA ADA USTAZ HAFIZ ATAU  BOMOH. SUDAH TENTU JIN AMAT TAKUT PADA NYA.BELUM PUN USTAZ HAFIZ MEMBACA AYAT SUCI .JIKA BOMOH BELUM DIA JAMPI JIN SUDAH CABUT LARI.

TENTU JIN TIDAK BERANI MASUK KATEMPAT RAWATAN NYA.SAMA ADA PUSAT RAWATAN ISLAM.ATAU RAWATAN BOMOH.SUDAH TENTU DITEMPAT RAWATAN NYA.TIDAK ADA PESAKIT KERASUKAN HISTERIA MENJERIT TERPEKIK TERLOLONG.

JIKA JIN BERANI MASUK KATEMPAT RAWATAN MEREKA BERANI BERLAWAN DENGAN MEREKA.SABENAR  NYA CARA RAWATAN MEREKA CETAK ROMPAK MENIRU.SERKAP JARANG SAHAJA.MEREKA AMBIL KESEMPATAN  MENYALAH GUNA ILMU YANG ADA PADA MEREKA.UNTUK KEPENTINGAN DIRI.MERASAKAN ILMU NYA CUKUP SEMPURNA. HANYA DIA SAHAJA YANG BETUL .SUDAH TENTU DO’A NYA.TIDAK DITERIMA OLIH ALLAH SWT. ALLAH BERI KELEBIHAN PADA SESAORNG YANG DIA SUKA TIDAK SEMISTI NYA DIA BERTITIL ALIM ULAMAK ATAU USTAZ HAFIZ.HANYA ORANG SAPERTI ITU SAHAJA YANG DITAKUTI OLIH JIN.

MEREKA SEMATA MATA AMBIL KESEMPATAN.UNTUK KEPETINGAN DIRI.KUNUN MEREKA PAKER MENGHALAU JIN.BOLIH TANGKAP.SEBENAR NYA MEREKA TELAH MENIPU DIRI SENDIRI.DAN AMBIL KESEMPATAN MENIPU ORANG LAIN.SYOK SENDIRI.JIN SEDIKIT PUN TIDAK HAIRAN DENGAN MEREEKA.BAH JIN SANGAT SUKA JIN JADI KAN. ALIM ULAMAK ATAU USTAZ HAFIZ.DIJADI KAN SEBAGAI PELAWAK TEMPAT MENGHIBUR HATI MEREKA.

KERANA MEREKA BERTITIL ALIM ULAMAK.USTAZ HAFIZ.BERKELULUSAN MESIR.MEMPERALAT KUNUN RAWATAN MEREKA BERDASAR KAN AL-QURAN DAN HADIS NABI SAW.DIANTARA HADIS NABI SAW PADA SATU KETIKA MELAKU SOLAT WAJIB.TIBA TIBA MENGGENGAM TANGAN NYA.SATELAH SELESAI SOLAT PARA SAHABAT BERTANYA WAHAI RUSULLULLAH.APA KAH ADA SESUATU YANG BARU DALAM SOLAT?.

SABDA NABI TIDAK.TETAPI SESUNGGUH NYA SETAN HENDAK LEWAT DIHADAPAN AKU.LALU AKU CEKEK SAMPAI TANGAN KU MERASA KAN DINGIN MULUT SETAN ITU.DEMI ALLAH SEANDAI NYA SAUDARA KU NABI SULAIMAN.TIDAK MENDAHULUI KU.NISCAYA AKAN AKU IKAT SETAN ITU DISALAH SATU TIANG MASJID INI.SUPAYA BOLIH DI LIHAT OLIH ANAK ANAK  PENDUDUK MADINAH.hadis sahih Ahmad,Daraqutni danThabarani.

TIDAK UBAH MACAM KETAM MENYRUH ANAK BERJALAN BETUL.JIKA DIA ADA MELAKU KAN KESALAHAN.TIDAK AKAN SASEKALI AKAN MENGAKU. YANG DIA TETAP BETUL.DENGAN MENTABSIR AYAT AYAT SUCI AL-QURAN.HADIS NABI SUNAH NABI.UNTUK MENEGAK BENANG BASAH.OLIH KERANA MEREKA BERTITIL  ALIM ULAMAK. USTAZ HAFIZ PUAST RAWATAN ISLAM. BERKELULUSAN MENARA GADING.JIKA MEREKA MELAKU KAN KESILAPAN TIDAK ADA SIAPA PUN BERANI TAMPIL BERANI MENEGUR.

JIKA ADA YANG TAHU PUN TETAP AKAN BERKATA MANA MUNGKIN ALIM ULAMAK.USTAZ HAFIZ MENIPU.KERANA RAWATAN MEREKA BERDASAR KAN AL-QURAN DAN HADIS.  WALAU PUN MEMANG SAH MEREKA MENIPU.SANGGUP BERSUBAHAT.MASING MASING PURA PURA BUAT BUAT  TIDAK TAHU . TETAPI JIKA BOMOH SIKIT BUAT KESILAPAN RAMAI YANG TAMPIL MENGUTUK MENCACI.

RAMAI SIKAP MANUSIA TERMASUK JUGA SAYA 2X5.MENGATA DULANG PAKU SERPIH …….GAJAH DEPAN MATA TIDAK NAMPAK.KUMAN DISEBERANG LAUTAN NAMPAK……..SUKA MELUDAH KELANGIT……...SUKA MENEGAK BENANG BASAH CAKAP TAK SERUPA BIKIN.MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI….SAPERTI KETAM MENYRUH ANAK BERJALAN DENGAN BETUL……

ALIM ULAMAK USTAZ HAFIZ. TIDAK TERRFIKIR KAH MEREKA TELAH MENIPU DIRI SENDIRI DAN UNTUK SYOK SENDIRI MEREKA JUGA MENIPU PESAKIT YANG MEREKA RAWAT. PESAKIT YANG MEREKA RAWAT TIDAK JUGA SEMBUK SEMBUH.BAH MAKINN BERRTAMBAH  TERUK.

KENAPA BEGITU BODOH SANGAT JIN YANG DALAM  TUBUH BADAN PESAKIT TEMPAT MEREKA BERSARANG. SANGUP DATANG KAPUSAT RAWATAN ISLAM BERPULUH KALI BERULANG ALIK.DATANG KATEMPAT PUSAT RAWATAN ISLAM SEMATA MATA UNTUK  DISEKSA OLIH USTAZ HAFIZ.SANGGUP LAMA MENUNGGU GILIRAN.SEDANG KAN MEREKA NAMPAK  DAN MENENGAR KAWAN KAWAN JIN MEREKA MENJERIT  KESAKITAN TERPEKIK TERLOLONG DISEKSA OLIH USTAZ HAFIZ.ADA JUGA KAWAN JIN DITANGKAP DIMASUKAN KEDALAM BOTOL.

SEPATUT NYA KELUAR LAH DULU DARIPADA BADAN TEMPAT DIA BERSARANG. APA BILA ORANG TEMPAT DIA BERSARANG KELUAR DARI PUSAT RAWAT ISLAM USTAZ HAFIZ MASUK LAH SEMULA KA DALAM BADAN TEMPAT DIA BERSARANG.JIN SEDIKIT PUN TIDAK HAIRAN DENGAN MEREKA BAH BERTAMBAH SUKA DATANG KATEMPAT RAWATAN  MEREKA UNTUK MENERIMA SEKSAAN.JIN JADI KAN .PUSAT RAWATAN ISLAM TEMPAT UNTUK MENGHIBUR HATI MEREKA .

SUDAH TENTU JIN SANGAT BERPUAS HATI KERANA BERJAYA MEMPERBODOH MEMPERMAIN MAIN KAN USTAZ .GELI HATI MELIHAT TELATAH USTAZ YANG SANGAT LUCU.KUNUN SANGKAAN USTAZ HAFIZ MEREKA MENYEKSA JIN.YANG SABENAR MEREKA SEKSA ORANG BUKAN JIN. SEBAB TERJADI BAGITU KERANA MATA HATI DAN OTAK MEREKA TELAH DIROSAK OLIH JIN.

NAMA PERUBATAN BOMOH SUDAH TERCEMAR KERANA ADA BOMOH YANG AMBIL KESEMPAT MENCABUL MENIPU. BANYAK YANG MENYMAR JADI  BOMOH PALSU.ALIM ULAMAK .USTAZ HAFIZ PUSAT RAWATAN ISLAM.JUGA MELARANG ORANG RAMAI JANGAN PERGI BERJUMPA BOMOH UNTUK MERAWAT PENYAKIT .KERANA CARA RAWATAN BOMOH MENGUNA JAMPI SERAPAH SYIRIK.

MAKA YANG BERTITIL ALIM ULAMAK.USTAZ HAFIZ YANG BERKELULUSAN TINGGI DI MENARA GADING.PUN MENGAMBIL KESEMPAT PELUANG MENANAGUK  DIAIR KERUH.JIKA HENDAK MERAWAT PENYAKIT.PERGI LAH PADA MEREKA.KERANA CARA RAWATAN USTAZ HAFIZ BETUL BERDASAR KAN AL-QURAN DAN HADIS.

BUKAN SEMUA YANG BERTITIL BOMOH SYIRIK.YANG BERTITIL ALIM ULAMAK USTAZ HAFIZ. PUN BOLIH MEMBAWA KAPADA SYIRIK.JIKA MENYALAH GUNA MEMPERALAT ILMU YANG ADA PADA MEREKA.UNTUK KEPENTINGAN DIRI.JANGAN FIKIR HANYA YANG BERTITIL ALIM ULAMAK.USTAZ HAFIZ SAHAJA ALLAH MEMAKBUL DO’A MEREKA.YANG LAIN ALLAH TIDAK LAYAN

Tengur menengur membetul kan kesipan atara satu dengan yang lain ada lah berdasar kan al-quran dan hadis. Tetapi jika kita melaku kesilapan tidak mengaku. jika orang ada buat kesilapan nampak.bersubat jika buat buat tidak Nampak.tidak menengur.apa bila ditegur kena marah.itu berdasar kan jin iblis syaitan.

Saya sangat berterima kasih jika ada yang sudi menengur kesilapan saya.yang tidak di sengaja kan saya bersedia mengaku.jika ada siapa saja yang saya ada buat kesilapan saya mohon ampun dan maaf.diatas kesilap saya yang tidak  disengaja.

olih kerana saya tahu mereka terang  terang buat kesilapan tidak pula saya degar mereka ada mengaku dan meminta maaf.bah mereka terus melaku kan kesilapan terus berbohong.walau ilmu agama saya cetek.kerana allah saya wajib menegur.

Ditulis olih 2x5.maaf saya rabun dekat,itu sebab nya gajah depan mata. saya tidak Nampak. kuman diseberang lautan saya Nampak.   www.dkelanasakti.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan